Recomandări

Retururi

Cum puteti returna produsele comandate?

Pentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati Haine Fashion, telefonic la numerele: 0729 425 955, 0760 864 001, sau pe adresa de e-mail : office@haine-fashion.ro

Returul dvs. va fi acceptat daca produsele sunt in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Pentru detalii suplimentare va rugam consultati Termeni si Conditii, paragraful 13.

Produsele cumparate, se vor returna de catre client prin posta sau curier, fara ramburs, in ambalajul original (cutia pentru produsele de incaltaminte), si cu etichetele intacte, impreuna cu o copie a facturii fiscale. Costul returnarii produselor va fi suportat de client. In cazul in care integritatea ambalajului sau a produselor sunt afectate (exceptie facand sigiliul pachetului), Haine Fashion isi rezerva dreptul de a nu rambursa contravaloarea produsului returnat.

Daca nu putem sa va inlocuim produsul, in cazul in care ati comandat gresit marimea acestuia, va vom restitui contravaloarea sa. Restituirea contravalorii produselor returnate se va face prin mandat postal, sau transfer in cont, in termen de maxim 30 de zile, de la receptia returului dvs.

In cazul indeplinirii conditiilor de retur, cumparatorul va primi contravaloarea produselor cumparate. Costul transportului nu se returneaza. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit si faceti retur la mai mult de jumatate din comanda, din costul total al produselor se va scadea taxa de transport, suportata de catre Haine Fashion la expedierea comenzii dvs.

Din considerente de igiena, nu putem accepta retur pentru produsele din categoria Lenjerie Intima.
In situatia in care un client figureaza in baza noastra de date cu un colet neridicat si doreste sa faca o noua comanda, la costul comenzii se vor adauga cheltuielile de retur ale comenzii neridicate si plata in avans a transportului sau a intregii comenzi.

In cazul a doua sau mai multe colete neridicate, orice comanda noua se onoreaza numai cu plata in avans, prin ordin de plata.

Optimizare Seo: www.okkwebmedia.ro